iCommons vrh v Dubrovniku!

Mednarodna organizacija Creative Commons vsako leto organizira vrhovno srečanje na drugem koncu sveta in letos je ta konec “naš”: vrh bo potekal med 15. in 17. junijem v Dubrovniku.

CC Summit je enkratna priložnost za strokovna, delovna in družabna srečanja s predstavniki CC skupnosti s celega sveta. Program je sicer še v delu in teme delavnic šele nastavljene, vendar so že znana imena nekaterih eminentnejših udeležencev. V Dubrovnik pridejo Jimmy Wales (ustanovitelj Wikipedije), Lawrence Lessig (direktor Creative Commons), Joi Ito (predsednik Creative Commons), Lawrence Liang (Alternative Law Forum), Cory Ondrejka (Linden Labs CTO), Benjamin Mako Hill (MIT) …

Udeležba na tem mednarodnem srečanju je brezplačna za študente, nevladne in izobraževalne organizacije, do 30. marca (petek!) pa je možno kandidirati tudi za štipendijo, s katero si lahko plačate potne in bivalne stroške.

Ne odlašajte in se nemudoma prijavite, na Ljudmilo pa nam sporočite, če ste zainteresirani za skupen odhod iz Ljubljane.

> Lani v Riu de Janeiru
> Predlani na Harvardu